Groen, veelzijdig, verrassend!

Aan de rand van De Goorn verschijnt nieuwbouwplan Buitenplaats. Deze wijk, die in totaal circa 300 woningen gaat tellen, is ruim opgezet met unieke zichtlijnen tussen park en omliggende landerijen. Het succes van fase 1 en 2 wordt nu voortgezet in fase 3.

Met aan twee zijden weilanden en aan twee zijden open vaarwater doet Buitenplaats haar naam volledig eer aan. Wandelen, fietsen, varen: u kunt het hier allemaal. Ook in het centraal gelegen park, waar gras, water en bomen recreatieruimte bieden aan jong en oud.

Speels wijkontwerp

Waar in Buitenplaats u zich ook bevindt, het zicht verrast overal. Daar zorgt de ruime en speelse wijkstructuur voor. Niets rechttoe rechtaan, maar speelse knikjes en zijstraten. En vanuit het centrale park kijkt u door diverse straten rechtstreeks het buitengebied in! Bovendien is hier al een natuurlijke speelplaats ingericht.

Gevarieerd woningaanbod

Om de wijk heen komt een nieuwe doorgaande weg tussen De Leet en De Burg. Een fraaie omlijsting met hogere bomen, die tevens gaat zorgen voor een uitstekende ontsluiting. Rijdt u Buitenplaats in, dan valt direct de diversiteit aan woningen op. Zowel qua typen (van beneden-/bovenwoningen tot tweekappers en vrijstaand) als qua architectuur. Zelfs aan elkaar grenzende rijwoningen hebben verschillende gevels, kleuren en details.

Waarom? Omdat ú het voor het kiezen heeft in Buitenplaats. Zodat u trots kunt roepen: Kijk, dát is mijn huis!

luchtfoto