Type Tulpenburg

Bouwnummers 238/239 240/241 246/247 (verkocht)

Verspreid over dit deelplan staan zes dubbele woonhuizen van het type Tulpenburg. Deze hebben afwisselend een inpandig bereikbare berging of garage. De woningen hebben allemaal een tuingerichte woonkamer. De tweekappers met een berging hebben zelfs een woonkamer die de volledige breedte van de woning beslaat.

Riant wonen dus. Met aan de achterkant veel licht en openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin. En aan de voorzijde, waar de gedeelde tuitgevel zorgt voor een statige uitstraling, een tuin met jouw auto op eigen terrein. 

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en de badkamer. Deze wordt standaard betegeld en compleet opgeleverd met toilet, wastafel, douchehoek en ligbad. Casco oplevering mag natuurlijk ook. De ruime tweede verdieping is met zijn ramen in de top- en zijgevel ideaal voor nog een slaap- of hobbykamer. Hier vind je ook de technische ruimte met o.a. aansluitingen voor wasmachine en droger. 

Bovenop de berging en woonkamer wordt bouwnummer 246 standaard voorzien van een extra dakopbouw met slaapkamer, inclusief schoorsteen als sierelement. Dit resulteert in een luxe uitstraling van buiten en een vierde (of vijfde) slaapkamer van binnen. Bij de andere vijf woningen is dit een optie die het overwegen meer dan waard is!

Persoonlijke wensen
Tot de opties behoren onder meer een verlengde garage, uitgebouwde woonkamer, dakkapel(len) of zelfs een extra slaap- of werkkamer. Het spreekt voor zich dat dergelijke keuzes vóór de start van de bouw moeten worden gemaakt. Kijk hiervoor op de Woonwensenlijst of informeer bij de makelaar. 

Situatie

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Buitenplaats fase 3c in De Goorn

Meerwerk

Bovenop de woningkeuze kunt u ook gebruikmaken van aantrekkelijke meerwerkopties. Het spreekt voor zich dat dergelijke keuzes vóór de start van de bouw moeten worden gemaakt. Hierbij helpen wij u graag.

Bekijk op onze website de brochure van uw ideale woning, ontdek alle mogelijkheden en kies!

Een levendige wijk met warme, klassieke uitstraling

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.