Type Scheybeek

Bouwnummers 220 t/m 226 (verkocht)

Op een prachtige plek nabij het toekomstige park ligt dit blok van zeven woningen type Scheybeek. Bijzondere architectuur, veel ruimte en vrij uitzicht! Het is een fraai beeld: de witte gevels die afsteken tegen de rode dakpannen. De muren zijn grotendeels wit gekeimd. Keim, een duurzame mineraalverf, is veel slijtvaster dan gewone verf. Voordeel boven witte stenen is, dat het ook de voegen mooi wit kleurt.

Opvallend zijn de dubbele deuren in de voorgevels. Enerzijds geeft dit de woningen een 

rijke uitstraling, anderzijds biedt het je vanuit de keuken direct zicht op het park. Dankzij de gunstige ligging op het zuid/westen kun je hier bovendien heerlijk genieten van de zon. Naarmate de dag vordert draait de zon zo jouw achtertuin in.

Met hun karakteristieke topgevels en hun uitspringende gevel zijn de twee hoekwoningen en de middelste woning ware eyecatchers. Laat je de keuken uitbouwen met een erker, dan kun je hierop zelfs een balkon laten realiseren. Beide hoekwoningen staan op een brede kavel, bwnr.: 220 heeft naast een eigen oprit ook nog standaard een prachtige erker en bouwnummer 226 heeft naast een eigen oprit ook nog de mogelijkheid voor een garage. Een verlengde garage behoort tot de meerwerkopties.

Van binnen is dit type woning verrassend ruim. De tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers en een grote zolder bied je volop vrijheid!

Persoonlijke woonwensen

Zowel de hoek- als de tussenwoningen kun je aan de achterzijde laten uitbreiden. Wil je meer weten over de vele meerwerkopties? Kijk hiervoor op de Woonwensenlijst of informeer bij de makelaar. 

Situatie

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Buitenplaats fase 3c in De Goorn

Meerwerk

Bovenop de woningkeuze kunt u ook gebruikmaken van aantrekkelijke meerwerkopties. Het spreekt voor zich dat dergelijke keuzes vóór de start van de bouw moeten worden gemaakt. Hierbij helpen wij u graag.

Bekijk op onze website de brochure van uw ideale woning, ontdek alle mogelijkheden en kies!

Een levendige wijk met warme, klassieke uitstraling

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.