Type Rozenburg

Bouwnummers 249 t/ 254 (verkocht)

In dit deelplan staan zes geschakelde woonhuizen van het type Rozenburg. Deze hebben per blok een afwisselende gevel kleurstelling. De buitenste twee hebben een garage, de overige vier woningen een inpandig bereikbare berging. De woningen hebben allemaal een tuingerichte woonkamer. De tweekappers met een berging hebben zelfs een woonkamer die de volledige breedte van de woning beslaat. Met een zonnige tuin op het zuidwesten een genot om in te wonen.

Riant wonen dus. Met aan de achterkant veel licht en openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin. En aan de voorzijde, waar de gedeelde tuitgevel zorgt voor een eigentijdse uitstraling, een tuin met jouw auto op eigen terrein. 

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en de badkamer. Deze wordt standaard betegeld en compleet opgeleverd met toilet, wastafel, douchehoek en ligbad. De ruime tweede verdieping is met zijn ramen in de top- en zijgevel ideaal voor nog een slaap- of hobbykamer. Hier vind je ook de technische ruimte met o.a. aansluitingen voor wasmachine en droger. 

Persoonlijke wensen
Tot de opties behoren onder meer een verlengde garage, uitgebouwde woonkamer, dakkapel(len). Het spreekt voor zich dat dergelijke keuzes vóór de start van de bouw moeten worden gemaakt. Kijk hiervoor op de Woonwensenlijst of informeer bij de makelaar. 

Situatie

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Buitenplaats fase 3c in De Goorn

Meerwerk

Bovenop de woningkeuze kunt u ook gebruikmaken van aantrekkelijke meerwerkopties. Het spreekt voor zich dat dergelijke keuzes vóór de start van de bouw moeten worden gemaakt. Hierbij helpen wij u graag.

Bekijk op onze website de brochure van uw ideale woning, ontdek alle mogelijkheden en kies!

Een levendige wijk met warme, klassieke uitstraling

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.