Vrijstaand type Nijenburg

(1 stuks)

Bouwnummer 218

Statig en trots staat deze vrijstaande woning op een prachtige locaties in het plan. De zonnige achtertuin (ZW) van bouwnummer 218 ligt aan doorvaarbaar water.

Deze woning typeert zich ook door de openslaande tuindeuren aan de achter- én aan de zijkant. Zo geniet u maximaal van de ruimte op deze kavel van maar liefst …. m2, die achter het huis breed en diep uitloopt. De tuingerichte woonkamer is ruim, licht én uit te bouwen. Zelfs een diepe zij-erker behoort hier tot de opties. Een heuse tuinkamer!

Klassieke uitstraling

Vanwege de prachtige zichthoek wordt laatstgenoemde woning standaard uitgevoerd met diepe zij-erker. Extra cachet van buiten, compleet andere beleving van binnen! De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Hier heeft de tuitgevel, mede dankzij de klassieke raamverdeling en roedes, een stijlvolle uitstraling.

Keuken met tuindeuren

De woonkeuken aan de achterzijde is lekker licht. Openslaande tuindeuren zorgen hier voor een heerlijk buitengevoel: de achtertuin is altijd in zicht én bereikbaar. De enorme achtertuin die grenst aan door vaarbaar water. Ziet u zichzelf al vissen, varen en schaatsen?

Separaat toilet

Bij een vrijstaande woning mag een eigen oprit niet ontbreken. De garage/berging is binnendoor bereikbaar. Aan deze kant van het huis vindt u ook de fraaie voordeur. Op de eerste verdieping beschikt u over drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Dat is niet alleen prettig; u houdt hierdoor ook meer ruimte in de badkamer over.

Inloopkast

Ruimte is ook typerend voor de slaapkamer aan de achterzijde. Deze wordt standaard voorzien van een inloopkast. Daarbovenop, letterlijk, vindt u op de tweede verdieping mogelijkheden voor nog eens twee kamers. De technische ruimte, inclusief aansluitingen voor wasmachine en droger, is al netjes weggewerkt.

Situatie | Type Nijenburg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Situatie-Buitenplaats3b

Meerwerk

Als u de woning aan de achterzijde uitbreidt, creëert u een extra royale woonkeuken. Ook kunt u de garage/berging verlengen en/of verbreden. Informeer bij onze makelaars over alle mogelijkheden om persoonlijke woonwensen te realiseren!

Het separate toilet is niet alleen prettig; u houdt ook meer ruimte in de badkamer over

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.