Vrijstaand type Groenlust en Rozenlust.

Bouwnummer 185 en 186
(bwnr.: 186 is verkocht)

Zo dwars als hij op de weg staat, zo flexibel is hij als het gaat om uw woonwensen. En zie de rijke detaillering in het metselwerk en de sierelementen in de tuitgevel. Compleet met royale kavel en uitzicht op het park zijn de types Groenlust en Rozenlust uniek.

Heerlijke tuinbeleving

Deze woning typeert zich ook door de openslaande tuindeuren aan de achter- én aan de zijkant. Zo geniet u maximaal van de ruimte op deze kavel van maar liefst 405 en 475 m2. De tuingerichte woonkamer is ruim, licht én uit te bouwen. Zelfs een diepere zij-erker behoort hier tot de opties. Een heuse tuinkamer!

Indelingsvrijheid keuken

De fraai omlijste voorentree – aan de zijkant van de woning – leidt naar een slim ingerichte hal. Door deze indeling behoudt u maximale indelingsvrijheid voor de keuken, waar u bovendien mooi groen uitzicht hebt: aan de overkant ligt het park met natuurspeeltuin. De garage/berging is binnendoor bereikbaar.

Zeer ruime zolder

Op de eerste verdieping vindt u drie royale slaapkamers en de badkamer. Behoefte aan een extra slaapkamer, hobbyruimte of kantoor? De grote zolderverdieping biedt ruimte voor twee aparte vertrekken. Hier vindt u ook de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Situatie | Type Groenlust en Rozenlust

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Situatie-Buitenplaats3b

Meerwerk

Bouwnummer 185 wordt standaard uitgevoerd met een uitbreiding van de begane grond met 2,4 m. De kosten van de deze uitbreiding is niet opgenomen in de vermelde koop-/aanneemsom. Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 27,900,- incl. BTW. Dit bedrag dient boven de genoemde koop-/aanneemsom opgeteld te worden.

Een ruime, lichte keuken met uitzicht op het park met natuurspeeltuin

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.