Tweekappers type Tulpenburg

(4×2 stuks)

Bouwnummers 191/192, 205/206, 209/210 en 215/216

Verspreid over dit deelplan staan vier dubbele woonhuizen van het type Tulpenburg. Deze hebben een inpandig bereikbare berging en een tuingerichte woonkamer die de volledige breedte van de woning beslaat: 8.70 meter.
Riant wonen dus. Met aan de achterkant veel licht en openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin. En aan de voorzijde, waar de gedeelde tuitgevel zorgt voor een statige uitstraling, een tuin met uw auto op eigen terrein.

Ruime, lichte tweede verdieping

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en de badkamer. Deze wordt standaard betegeld en compleet opgeleverd met toilet, wastafel, douchehoek en ligbad. Casco oplevering mag natuurlijk ook. De ruime tweede verdieping is met zijn ramen in de top- en zijgevel ideaal voor nog een slaap- of hobbykamer. Hier vindt u ook de technische ruimte met o.a. aansluitingen voor wasmachine en droger.
Bovenop de berging en woonkamer wordt bouwnummer 216 standaard voorzien van een extra dakopbouw met slaapkamer, inclusief schoorsteen als sierelement. Dit resulteert in een luxe uitstraling van buiten en een vierde (of vijfde) slaapkamer van binnen. Bij de andere zeven woningen is dit een optie die het overwegen meer dan waard is!

Situatie | Type Tulpenburg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Situatie-Buitenplaats3b

Meerwerk

Bouwnummer 205 (is verkocht) wordt standaard uitgevoerd met een uitbreiding van de begane grond met 2,4 m. over de volle breedte van de woning. De kosten van deze uitbreiding is niet opgenomen in de koop-/aanneemsom. Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 37.000,- incl. BTW. Dit bedrag dient boven de genoemde koop-/aanneemsom opgeteld te worden.

Het optionele puntdak op de berging, inclusief sierschoorsteen, resulteert in een vierde (of vijfde) slaapkamer

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.