Tweekappers type Starrenburg

(2 stuks)

Bouwnummers 207/208

De enige tweekapper in dit deelplan met decoratieve raamluiken en een woningdiepte van tíen meter! In de standaardplattegrond is de keukenopstelling aan de achterzijde ingetekend, inclusief openslaande tuindeuren. Als u hier kiest voor een woninguitbreiding, dan is een tuingerichte woonkamer ook mogelijk.

Sfeervolle aanblik

De raamluiken geven deze woningen een eigen, sfeervolle aanblik. Ook de rollagen zorgen voor extra cachet. De garage/berging is binnendoor bereikbaar. Centraal in de woonkamer staat de open trap, die het interieur een sierlijke, open uitstraling geeft.

Royale verdiepingsvloeren

Door de flinke diepte en breedte van deze woningen kennen ook de verdiepingen royale vloeroppervlakten. Van de drie slaapkamers strekt de grootste zich uit over de volledige gevelbreedte, met uitstekende mogelijkheden voor een inloopkast. In de badkamer vindt u een speels weggewerkte douche-nis.
De tweede verdieping is groot genoeg om één of zelfs twee extra kamers te creëren voor hobby, werk of als vierde (en vijfde?) slaapkamer. Het zijn keuzes die ú mag maken. Dat geldt ook voor de schitterende erker aan de voorzijde: wel of niet? Het geeft uw woning direct een nóg rijkere uitstraling.

Situatie | Type Starrenburg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Situatie-Buitenplaats3b

Meerwerk

Behalve een uitbouw (achter), verlengde garage en dakkapel(len) kunt u ook kiezen voor een stijlvolle erker aan de zijkant. Onze makelaars vertellen u hier graag alles over. Oók over duurzame opties, zoals extra zonnepanelen en een douche-wtw.

Met een woninguitbreiding aan de achterzijde kunt u ook kiezen voor een tuingerichte woonkamer

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.