Rijwoningen type Kersenhof

(4 stuks, 7 meter breed)

Bouwnummer 211-214

Betekent een lage daklijn van buiten minder ruimte van binnen? Niet bij deze zeven meter brede rijwoningen! Het extra grote vloeroppervlak biedt zelfs de mogelijkheid om een slaap- én badkamer op de begane grond te creëren. Hiermee is de woning direct levensloopbestendig te maken, maar ook in de toekomst blijft dit mogelijk.

Deze woning typeert zich ook door de openslaande tuindeuren aan de achter- én aan de zijkant. Zo geniet u maximaal van de ruimte op deze kavel van maar liefst …. m2, die achter het huis breed en diep uitloopt. De tuingerichte woonkamer is ruim, licht én uit te bouwen. Zelfs een diepe zij-erker behoort hier tot de opties. Een heuse tuinkamer!

Licht en uitzicht

Ook de aansluiting voor de wasmachine en de technische ruimte bevinden zich op de begane grond. De tuingerichte woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren. Lekker veel licht in huis dus, ook dankzij de raampartij ernaast, en prettig uitzicht op de achtertuin. Deze is achterom bereikbaar en voorzien van een praktische berging.

Eigen parkeerplaatsr

Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Hier beschikt u over drie slaapkamers en een badkamer. Over efficiëntie gesproken: in de nok van de woning vindt u een kleine opbergzolder, bereikbaar met de vlizotrap. Als kers op de taart hebben deze vijf woningen allemaal de luxe van een parkeerplaats op eigen terrein.

Situatie | Type Kersenhof

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Situatie-Buitenplaats3b

Meerwerk

Alle typen rijwoningen kunt u aan de achterzijde laten uitbreiden. De zolder kunt u aan beide zijden laten voorzien van een dakkapel. Wilt u meer weten over de meerwerkopties? De makelaars vertellen u er graag alles over. Oók over de duurzame mogelijkheden, van extra zonnepanelen tot een douche-wtw.

Ook in de toekomst relatief eenvoudig levensloopbestendig te maken

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.