Rijwoningen type Bijenlust

(12 stuks, 5.40 meter breed)

Bouwnummer 193-197 198-204

Verdeeld over twee korte rijen, centraal in het plan, liggen deze fraai gedetailleerde rijwoningen. Per twee of drie woningen verschilt de warme, roodbruine gevelkleur een tint. Per blok is bovendien één woning (194 en 199) uitgevoerd met een tuitgevel, compleet met rollaag en sierschoorsteen. De ornamenten en nuances tillen de uitstraling naar een niveau dat de standaardrijwoning ruimschoots overstijgt.

Dubbele tuindeuren

De woningen zijn 5.40 meter breed. Door de grote dubbele tuindeuren beleeft u de tuin vanuit de woonkamer het hele jaar door optimaal. De hoekwoningen – die door de zijramen extra veel licht binnenkrijgen – liggen op bredere kavels met eigen parkeergelegenheid.

Topgevel: mooi en ruim

Op de eerste verdiepingen vindt u drie volwaardige slaapkamers en een badkamer. Dankzij de uitstekende tuitgevel is de badkamer van bouwnummers 194 en 199 iets groter. De grootste ruimtewinst bevindt zich uiteraard op de tweede verdieping. Hier zijn de technische ruimte en aansluitingen voor wasmachine en droger aangebracht.

Situatie | Type Bijenlust

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Situatie-Buitenplaats3b

Meerwerk

Alle typen rijwoningen kunt u aan de achterzijde laten uitbreiden. De zolder kunt u aan beide zijden laten voorzien van een dakkapel. Wilt u meer weten over de meerwerkopties? De makelaars vertellen u er graag alles over. Oók over de duurzame mogelijkheden, van extra zonnepanelen tot douche-wtw. De woningen zijn standaard al gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp!

Ornamenten en nuances tillen de uitstraling naar een hoog niveau

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.