Type Elsrijk

Bouwnummer 255 (verkocht)

Wil je graag onder architectuur een vrijstaande woning laten bouwen zónder de stress van een vrije bouwkavel? Dan is dit jouw kans. Geen trajecten met architecten en aannemers, maar vanuit het basisontwerp alleen de mooiste opties uitzoeken. 

Deze woning heeft een compleet eigen stijl. Sierelementen in het metselwerk, houten gevelornamenten en getoogd metselwerk boven de raamkozijnen zorgen tezamen voor een rijke uitstraling. 

Na binnenkomst via de royale hal valt meteen de zij-erker met dubbele deuren op. Deze geeft de living een speels, ruimtelijk effect en biedt uitzicht op landerijen. De keuken bevindt zich achter, die via de praktische bijkeuken toegang biedt tot de zonnige tuin op het zuidwesten. 

Op de eerste verdieping heb je drie grote slaapkamers tot jouw beschikking, een flinke badkamer en een separaat (!) toilet. De badkamer is, net als de benedenverdieping, voorzien van comfortabele vloerverwarming. De zolder biedt ruimte voor diverse indelingsvarianten en doeleinden, zoals een volwaardige slaapkamer, hobbyruimte of sauna.

Bij deze woning kun je bovendien aan de voorzijde een tweede erker laten plaatsen en aan de achterzijde een uitbouw over de volle breedte van de woning. De zij-erker kun je naar boven laten doortrekken, eindigend in een fraaie topgevel. Een lust voor het oog en extra ruimte op de verdiepingen! Tegelijkertijd wordt jouw zolderverdieping extra groot én voorzien van extra daglicht.

Bij beide woningen kan de garage, die van binnenuit bereikbaar is, worden verlengd. Een directe toegang tot de bijkeuken behoort ook tot de mogelijkheden. 

Met dit unieke concept bouw je tegen een aantrekkelijke prijs een woning naar joúw wens. 

Situatie

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Buitenplaats fase 3c in De Goorn

Meerwerk

Bovenop de woningkeuze kunt u ook gebruikmaken van aantrekkelijke meerwerkopties. Het spreekt voor zich dat dergelijke keuzes vóór de start van de bouw moeten worden gemaakt. Hierbij helpen wij u graag.

Bekijk op onze website de brochure van uw ideale woning, ontdek alle mogelijkheden en kies!

Een levendige wijk met warme, klassieke uitstraling

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.