Type Eikenrode

Bouwnummer 219 (verkocht)

Statig en trots treffen we deze vrijstaande villa op een markante plek aan de Wildbaan.
De royale tuin op het Zuidwesten grenst voor een gedeelte aan de doorvaarbare Burgtsloot. 

Vanwege de prachtige zichthoek wordt deze villa standaard uitgevoerd met een grote raampartij met twee openslaande tuindeuren. De woonkamer heeft aan de achterzijde een prachtig landelijk uitzicht. De voorzijde heeft mede door de klassieke raamverdeling  met luiken een stijlvolle uitstraling.

De woonkeuken aan de achterzijde is lekker licht. Openslaande tuindeuren zorgen hier voor een heerlijk buitengevoel: de achtertuin is altijd in zicht én bereikbaar. De enorme tuin die die grenst gedeeltelijk aan doorvaarbaar water. Ziet je jezelf al vissen, varen en schaatsen?

Bij een vrijstaande woning mag een eigen oprit niet ontbreken. De garage/berging is binnendoor bereikbaar. Op de eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Dat is niet alleen prettig; je houdt hierdoor ook meer ruimte in de badkamer over. 

Ruimte is ook typerend voor de masterbedroom. Deze wordt standaard voorzien van een inloopkast. Op de tweede verdieping vind je mogelijkheden voor nog eens twee kamers. De technische ruimte, inclusief aansluitingen voor wasmachine en droger, is al netjes weggewerkt.  

Als je de woning aan de achterzijde uitbreidt, creëer je een extra royale woonkeuken. Ook kun je de garage/berging verlengen en/of verbreden. Informeer bij onze makelaars over alle mogelijkheden om persoonlijke woonwensen te realiseren!

Situatie

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Buitenplaats fase 3c in De Goorn

Meerwerk

Bovenop de woningkeuze kunt u ook gebruikmaken van aantrekkelijke meerwerkopties. Het spreekt voor zich dat dergelijke keuzes vóór de start van de bouw moeten worden gemaakt. Hierbij helpen wij u graag.

Bekijk op onze website de brochure van uw ideale woning, ontdek alle mogelijkheden en kies!

Een levendige wijk met warme, klassieke uitstraling

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.