Type Bijenlust

Bouwnummers 227 t/m 233 en 234 t/m 237 (verkocht)

Verdeeld over twee rijen, centraal in het plan, liggen deze fraai gedetailleerde rijwoningen. Per twee of drie woningen verschilt de warme, roodbruine gevelkleur een tint of is deze wit gekeimd. Keim, een duurzame mineraalverf, is veel slijtvaster dan gewone verf. Voordeel boven witte stenen is, dat het ook de voegen mooi wit kleurt.

Per blok is bovendien één of twee woningen (227, 232 en 235) uitgevoerd met een tuitgevel, compleet met rollaag en sierschoorsteen. De woningen zijn 5.40 meter breed. Door de grote dubbele tuindeuren beleef je de tuin vanuit de woonkamer het hele jaar door optimaal. De hoekwoningen – die door de zijramen extra veel licht binnenkrijgen – liggen op bredere kavels met eigen parkeergelegenheid, bovendien hebben bwnr.: 227 en 233 een garage, bij bwnr.: 234 en 237 is dit een optie.

Op de eerste verdiepingen vind je drie volwaardige slaapkamers en een badkamer. Dankzij de uitstekende tuitgevel is de badkamer van bouwnummers 227, 232 en 235 en een van de slaapkamers iets groter. Op de ruime tweede verdieping hebben alle woningen standaard onder andere een separate technische ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. 

Persoonlijke woonwensen

Zowel de hoek- als de tussenwoningen kun je aan de achterzijde laten uitbreiden. Wil je meer weten over de vele meerwerkopties? Kijk hiervoor op de Woonwensenlijst of informeer bij de makelaar. 

Situatie

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Buitenplaats fase 3c in De Goorn

Meerwerk

Bovenop de woningkeuze kunt u ook gebruikmaken van aantrekkelijke meerwerkopties. Het spreekt voor zich dat dergelijke keuzes vóór de start van de bouw moeten worden gemaakt. Hierbij helpen wij u graag.

Bekijk op onze website de brochure van uw ideale woning, ontdek alle mogelijkheden en kies!

Een levendige wijk met warme, klassieke uitstraling

Downloadlinks

Uitgebreide informatie over de diverse woningtypes en mogelijkheden kunt u vinden in onze brochures.