Duurzaam wonen naar persoonlijke smaak

In fase 3c van Buitenplaats heeft u keuze uit 37 koopwoningen. Het aanbod biedt kansen voor iedereen en elk budget. Uw individuele woonwensen staan voorop. Én het milieu natuurlijk. Alle achtendertig woningen zijn gasloos. U bent helemaal klaar voor de toekomst!

Hoek- en middenwoningen, levensloopbestendige woningen, diverse typen tweekappers en vrijstaande blikvangers: ook in fase 3c van Buitenplaats kan iedereen zijn ideale woning vinden. Met als resultaat een prettige mix van starters, gezinnen en stellen. Voor de jongste bewonertjes is zelfs al een speelplaats ingericht, voor de grotere kids een verhard sportveld en natuurspeeltuin.

Verrassende details

De woningen worden vormgegeven in een bijzondere, herkenbare stijl. De rood-bruintinten van de mooie bakstenen geven het geheel een warme uitstraling, terwijl contrasterende witte gevels mooie accenten leggen. Deze combinatie geeft de wijk een extra levendige uitstraling. Nóg verrassender wordt het op detailniveau: vrijwel elke woning wordt anders uitgevoerd! Van kleurtint tot metselmotieven, van raamverdeling tot erker. En tuinligging uiteraard.

Meerwerkopties

Bovenop de woningkeuze kunt u ook gebruikmaken van aantrekkelijke meerwerkopties. Hiertoe behoren onder meer een verlengde garage, uitgebouwde woonkamer, dakkapel of zelfs een dakopbouw op de garage met extra slaapkamer. Het spreekt voor zich dat dergelijke keuzes vóór de start van de bouw moeten worden gemaakt. Hierbij helpen wij u graag.

Bekijk op onze website de brochure van uw ideale woning, ontdek alle mogelijkheden en kies!

Een levendige wijk met warme, klassieke uitstraling